Brokkolival töltött rántott szelet
Hozzávalók:
8-10 szelet sertés karaj 50 dkg brokkoli 1 Medve tömlős sajtkrém só pici bors
Panírozáshoz:
liszt tojás zsemlemorzsa
A karaj szeleteket nagyon vékonyra kiklopfoljuk, majd sózzuk. A brokkolit rózsáira szedjük, sós/vegetás vízben megfőzzük, leszűrjük. Ha kihűlt, összekeverjük a sajttal, kicsit sózzuk, borsozzuk. A kiterített karajszeletek egyik oldalára rákanalazunk a masszából, a másik felét ráhajtjuk, majd fogvájóval, vagy hústűvel összetűzzük a széleit. Liszt-tojás-zsemlemorzsában megforgatjuk, vagyis bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük a szeleteket.


Katt a képre, csemegézz a képtáramban is kedvedre!
|
tetszik a recept vilaguk nehanyat szivesen megkostolnek koszonjuk ajanlataikat