Tejfölös lepény őszibarackkal
Hozzávalók:
40 dkg liszt 20 dkg vaj 20 dkg cukor 2 cs. vaníliás cukor 3 tojás 1 cs. vaníliás pudingpor 1 nagy pohár (450 g) tejföl 1 cs. sütőpor 1 citrom reszelt héja 4 db őszibarack
A vajat a két fajta cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat egyesével, majd a citromhéjat, a pudingport, a tejfölt, végül a sütőporral elkevert lisztet. Egy közepes méretű tepsit kivajazunk-lisztezünk, beleöntjük a masszát. A barackok héját lehúzzuk, a húsát felszeleteljük, majd a tészta tetejére szórjuk. 160 fokra felmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük. Tálalásnál kockára szeljük és porcukorral meghintjük.


Katt a képre, nézz be a képtáramba is!
|