| 
  Olcsó sós ropogós Hozzávalók: 55 dkg liszt15 dkg zsír, vagy 20 dkg margarin
 2 dkg élesztő
 kevés tej
 1 evők. só
 A lisztet összegyúrjuk a zsírral, a kevés tejben megfuttatott élesztővel, és a sóval. Legalább 1 órát hűvös helyen pihentetjük a tésztát, majd ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk. Késsel, vagy derelyemetszővel ujjnyi széles, hosszú csíkokat vágunk belőle, tepsibe helyezzük a rudakat,  felvert tojással megkenjük a tetejüket, szezám,- vagy köménymaggal megszórjuk, és forró sütőben szép pirosra sütjük.    
   
   Katt a képre, csemegézz a képtáramban is!   | 
Kedves Évi!
Köszönöm a visszajelzésedet, örülök, hogy a családod is szereti, nálunk az egyik lányom is mindig ezt készíti. :)
Üdvözlettel: Zsuzsa