Tejszínes mousse  
Hozzávalók: 
7 dl tejszínhab 15 dkg porcukor 5 dkg zselatin 7 dl víz 50-60 dkg többfajta gyümölcs 
A zselatint a vízben elkeverjük, majd kevergetve forrásig hevítjük és félre tesszük. A gyümölcsöket megmossuk, és feldaraboljuk. A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a langyosra hűlt zselatint, és beleforgatjuk a gyümölcsöket. Két őzgerincet kibélelünk fóliával, és beleöntjük a masszát. Hűtőbe tesszük teljes dermedésig. Tálaláskor tálcára kiborítjuk, tetejéről lehúzzuk a fóliát, tejszínhabbal-csokireszelékkel, vagy gyümölccsel díszítjük.  
Forrás: Jubileumi sütemények  
  
  
Katt a képre, csemegézz a képtáramban is kedvedre! 
   
 | 
Ez is jó ötlet holnapra ha van itthon elég tejszínem.....megis nézem gyors