Sertéskaraj tükörtojással (HOT PAN) 
Hozzávalók: 
- ahány szelet karaj - annyi tojás só bors olaj 
A karaj szeleteket enyhén kiverjük, majd sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát és kicsit állni hagyjuk (előző nap is meg lehet csinálni). A serpenyőben olajat hevítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. Az első oldal sütésekor én rá szoktam tenni a fedőt, a második oldal sütése már nyitott serpenyőben történik. Amikor a szeleteket megsütöttük, egy előmelegített tálra rakjuk, majd a tükörtojásokat is elkészítjük a serpenyőben. Mikor kész, lapáttal felemeljük a tükörtojásokat, és minden hússzelet tetejére egy-egy tojást helyezünk. Azonnal tálaljuk és mustárt is adhatunk mellé. 
  
  
  
  
  
  
  
 Még több HOT PAN receptet itt találsz >>>  
   
 | 
Zsuzsi annyi ínycsiklandozó receptet hozol HOT PAN témäban, hogy kénytelen leszek tényleg egy ilyen masinät beszerezni!