| 
	
		  
		Csokoládé trüffel 
		Hozzávalók: 
		25 dkg csokoládé165 ml tejszín
 2 evők. víz
 3,5 dkg vaj
 8 dkg kakaópor
 
		Egy tálat gőz fölé helyezünk, két kanál vizet teszünk bele, majd mikor meleg, beletördeljük a csokoládét. Kevergetve megolvasztjuk, hozzáadjuk a tejszínt, és addig keverjük, míg szép sima krémet kapunk. Levesszük a tálat a gőzről, és belekeverjük a vajat. Hűtőbe tesszük, míg teljesen megdermed. Kanállal kis adagokat szedünk ki, gombócokká formáljuk, majd kakaóporban meghempergetjük. 
		  
		 
		  
		Katt a képre, csemegézz a képtáramban is a többi kép között! 
		  | 
de a vajat meg kell olvasztani????
Válasz:
Nem kell előre megolvasztani a vajat, amikor belekevered a meleg masszába, majd akkor olvad el.