RECEPTVILÁG - Receptes oldal - receptek képekkel
Interaktív
 
Sütemények
 

 

 
Kevert tésztás sütemények
 

 

 
Alaptészták
 

 

 
Mézes sütemények
 

 

 
Sütés nélküli édesség
 

 

 
Bonbonok-pralinék
 

 

 
Poharas krémek-pudingok
 

 

 
Ostyalap töltelékek
 

 

 
Kekszek-teasütemények
 

 

 
muffinok
 

 

 
Kuglófok
 

 

 
Kalácsok
 

 

 
Kenyerek - zsemlék
 

 

 
Kelt tészták-péksütemények
 

 

 
Torták
 

 

 
Hájas tészták
 

 

 
Édes tészták - desszertek
 

 
Gofrik
 

 

 
Témák szerinti kereső
 
Díszek-ajándékok a konyhából
 
Kreatív sarok / blog
Friss bejegyzések
2019.02.11. 09:42
2019.02.11. 09:26
2018.12.14. 18:38
2018.12.14. 18:23
2018.12.14. 18:09
2018.12.14. 17:51
2018.12.14. 16:56
2018.07.26. 14:52
2018.06.28. 16:35
2018.05.16. 12:51
 
Online látogató
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2006-08-09
 
 
Linkajánló
 
A választásod itt számít!
Milyen receptek érdekelnek leginkább?

Sütemények, édességek
Főételek (húsos, rakott)
Ünnepi ételek (különlegesek)
Hétköznapi ételek (könnyű, gyors)
Reform (hús,- tej, vagy cukormentes)
Mindegy, csak olcsó legyen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Zöldséges aprópecsenye (HOT PAN)

Zöldséges aprópecsenye (HOT PAN)

Hozzávalók:

60-70 dkg sertés lapocka
1 nagy fej vöröshagyma
30 dkg sárgarépa
30 dkg karfiol
30 dkg brokkoli
60 dkg burgonya
1-2 evők. olaj
2 babérlevél

bors
majoranna
petrezselyemzöld

A húst felkockázzuk (ahogy pörköltnek szoktuk) és egy tálba rakjuk. Rászórjuk az apróra vágott hagymát, meglocsoljuk olajjal, majd összekeverjük. A zöldségeket megfelelő tisztítás után feldaraboljuk (a burgonyát kockára, a sárgarépát karikákra, a brokkolit és a karfiolt rózsáira szedve). A serpenyőt felforrósítjuk, bele tesszük a húst, és kevergetve addig sütjük, míg a hús minden oldala kissé átpirul, és a hagyma üvegesség válik. Utána annyi vizet öntünk alá, hogy a serpenyőt körbe fussa. Lefedve félpuhára pároljuk (kb. 20-25 perc). Közben sózzuk, borsozzuk, babérlevéllel és majorannával ízesítjük. Amikor félig megpuhult a hús, egyszerre beletesszük az összes zöldséget. Fedő alatt folytatjuk a főzést, időnként átkeverve, és ha a vizet elfőné, akkor azt pótoljuk. Mikor minden zöldség megpuhult, nyitott serpenyőben kevergetve addig sütjük, míg az összes lé elfő alóla. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

 

 

 

 

 

 

Katt a képre, nézz be a képtáramba is!

 

5 hozzászólás
Idézet
2012.03.23. 20:41
Receptvilág / Zsuzsa

Kedves Irénke! Köszönöm a visszajelzésedet, örülök, hogy készítesz ételeket a honlapról, és ez a Zöldséges aprópecsenye is ízlett. Én nagyon szeretem a HOT PAN serpenyőmet, főleg jó időben, mikor a teraszon frissen süthetem benne a húsokat. Szerintem jó találmány, bár tudom, hogy megoszlanak a vélemények róla. Sokan nem adnak maguknak elég esélyt, hogy kitapasztalják, az első használat után felrakják a szekrény tetejére, mondván ez nem jó! Pedig sokkal gyorsabban elkészül benne az étel, mint a tűzhelyen. Ki kell tapasztalni, és jó helyen, jó időben használni.
Továbbra is szeretettel várlak a honlapon, és sok sikert kívánok a receptek elkészítéséhez!
Üdvözlettel: Zsuzsa

Idézet
2012.03.22. 14:20
irénke

Krdves Zsuzsa!

Kiprobáltam nagyon fini volt,mostmár azt a hőfokot is értem.És még a te recepteden a múltkorábban megcsináltam a Hamishájast és még a Mindenest is,Szuper.Gratulálok,nagyon jók a receptjeid,a képek ,meg a leirások útmutatók stb.stb.Üdv.Irénke.

Idézet
2012.03.22. 09:25
irénke

Kedves Zsuzsa

De aranyos vagy ,hamar válaszoltál,nállad vagyok regisztrálva,és a receptet én is elsőre kapom meg.És ezt a HOT-PANT karácsonyra kaptam anyósomtól.És most ki kell probáljam,mert eddig idegenkedtem tőlle, a hőfog miatt ,hogy a csudában müködik.Jajde jó,most már értem.Már megyek is veszek hozzávalót,köszike.Irénke.

Idézet
2012.03.21. 20:13
Receptvilág / Zsuzsa

Irénke! 120-150 fokon szoktam kezdeni, de azt is mondhatnám, hogy mindegy hova állítod, mert ha elérte a hőfokot, akkor lekapcsol a serpenyő. Tehát fokozatosan úgy is nagyobb hőfokra kell kapcsolni, különben leáll a sütési folytonossága.

Idézet
2012.03.21. 15:19
irénke

Szia Zsuzsi,azt szeretném megkérdezni,hogy hány fokon kell sütni benne.Mert az én gépemen vannak fokok.Jól hangzik a receptet,kiszeretném probálni.Üdv Irénke.

 
Képtárak
 
Levesek
 

 
Húsos ételek
 

 
Köretek-Feltétek
 

 
Egytálételek - Rakott ételek
 

 
Tésztás ételek
 

 
Lepények - Húsos tekercsek
 

 

 
Főzelékek
 

 

 
Szendvicskrémek-Pástétomok
 

 

 
Saláták
 

 
Sós sütemények
 

 
Pogácsák
 

 
Nyári ízek télire
 

 
Savanyítás
 

 
Szörpök-Italok-Teák készítése
 

 
HOT PAN receptek
 
 
 
Reform ételeim
 

 

 
Ti küldtétek
 
Tanácsok, konyhai tippek
 
Tej, tejtermék nélküli ételek
 
Kis-okos
 
Hús receptek témák szerint
 
Receptkereső
 
Legújabb képes receptek
 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

A honlapon található írásos, és képi anyagokat szerzői jogok védik. Ezek engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után!

 

 

Szereted az egyedi történeteket? Kíváncsi vagy, hogy mire képes egy hobbi író? Ha igen, nézz be hozzám!    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Debrecen Nagyerdõaljai, 150m2-es alapterületû, egyszintes, 300m2-es telken, sok parkolós családiház eladó 06209911123    *****    RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    Lakatos munka- Épületlakatos munka- Haidekker kerítés - Haidekker kapu- Teraszkorlát- Lakatos munka szerelés- Hullámrács    *****    Itachi Shinden második fejezet!! - ÚJ FEJEZET - Felkerült a könyv második harmada!! Konoha.hu - KATT!! KATT! KATT!! KATT    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belõle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény vissza    *****    Rose Harbor, ahol a tenger suttog és a múlt sosem tûnik el teljesen. - FRPG - csatlakozz közénk te is :)    *****    Egy kikötõ, ahol minden hullám egy új kezdetet ígér. Rose Harbor, több mint egy város, egy világ a világ mögött.    *****    Rose Harbor – kisvárosi báj, nagy titkokkal - légy részese te is ennek a kalandnak :) - FRPG    *****    Óceán, erdõ, csillagfény – minden ösvény Rose Harborba vezet - aktív FRPG közösség