| 
  Almás-sárgarépás muffin Hozzávalók: 30 dkg liszt1 cs. sütőpor
 1 kávésk. őrölt fahéj
 csipet só
 6 dkg kókuszreszelék
 10 dkg dió
 3 tojás
 20 dkg kristálycukor
 2 cs. vaníliás cukor
 20 dkg reszelt sárgarépa
 20 dkg reszelt alma
 1,5 dl olaj
 A lisztet a sütőporral, a fahéjjal, csipet sóval, kókuszreszelékkel, és a durvára vagdalt dióval összekeverjük. A tojássárgákat a két fajta cukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk az olajat, majd belekeverjük a reszelt alma, és sárgarépa keverékét, és a lisztes keveréket. A tojásfehérjéket kemény habbá verve beleforgatjuk a masszába. A muffinforma mélyedéseit kibéleljük papírkapszlival, és nem teljesen tele megtöltjük a masszával. 170 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük. Rácsra tesszük, míg kihűl. Ebből a mennyiségből 16-18 darab muffin lesz.    
   
   
   Katt a képre, nézz be a képtáramba is!   | 
Megsütöttem, nagyon egyszerű és finom, még a kisfiamnak is bejött. Különösen mutatósak benne a reszelt répadarabok. Köszönöm ezt is.
Válasz: Köszönöm a visszajelzésedet a muffinokról, örömmel olvastam, hogy a kisfiadnak is ízlett!