RECEPTVILÁG - Receptes oldal - receptek képekkel
Interaktív
 
Sütemények
 

 

 
Kevert tésztás sütemények
 

 

 
Alaptészták
 

 

 
Mézes sütemények
 

 

 
Sütés nélküli édesség
 

 

 
Bonbonok-pralinék
 

 

 
Poharas krémek-pudingok
 

 

 
Ostyalap töltelékek
 

 

 
Kekszek-teasütemények
 

 

 
muffinok
 

 

 
Kuglófok
 

 

 
Kalácsok
 

 

 
Kenyerek - zsemlék
 

 

 
Kelt tészták-péksütemények
 

 

 
Torták
 

 

 
Hájas tészták
 

 

 
Édes tészták - desszertek
 

 
Gofrik
 

 

 
Témák szerinti kereső
 
Díszek-ajándékok a konyhából
 
Kreatív sarok / blog
Friss bejegyzések
2019.02.11. 09:42
2019.02.11. 09:26
2018.12.14. 18:38
2018.12.14. 18:23
2018.12.14. 18:09
2018.12.14. 17:51
2018.12.14. 16:56
2018.07.26. 14:52
2018.06.28. 16:35
2018.05.16. 12:51
 
Online látogató
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2006-08-09
 
 
Linkajánló
 
A választásod itt számít!
Milyen receptek érdekelnek leginkább?

Sütemények, édességek
Főételek (húsos, rakott)
Ünnepi ételek (különlegesek)
Hétköznapi ételek (könnyű, gyors)
Reform (hús,- tej, vagy cukormentes)
Mindegy, csak olcsó legyen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Társalgó a honlaphoz
[197-178] [177-158] [157-138] [137-118] [117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1]

2011.04.21. 09:44 Idézet
marisom

Kedves Zsuzsa......Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok Neked és a kis csapatodnak akik lehetővé teszik hogy sok finomsághoz hozzáférjünk.Csak igy tovább!!!!Napsütéses hétvégét minden látógatónak is.


2011.04.20. 20:57 Idézet

  Köszönöm szépen a válasz, akkor nincs akadálya a kelt tészta készítésnek.

   További szép napot kívánok.   üdvözlettel csupata


2011.04.19. 20:30 Idézet

Kedves Csupata! Bátran használhatod dagasztásra, ugyanolyan jól elvégzi, mint nekem a keverőgépem dagasztó spirálja. 

Üdvözlettel:  Zsuzsa


2011.04.18. 19:35 Idézet

Kedves Zsuzsa!

 

Sok sok finom recepted van, nagyon sokat megcsináltam.Szeretném megkérdezni, hogy  kenyérsütőgépet lehet használni a recepteknél itt a dagasztásra gondolok.

Válaszodat előre is köszönöm.      Szép napot kívánok    Csupata


2011.04.10. 09:45 Idézet
marisom

Köszönöm kellemes hétvégét


2011.04.09. 21:07 Idézet

Kedves Marisom! A 20x30-as a  közepes általános méret, de pár centi eltérés nem probléma. Nekem például 23x35, és ebben sütök. A receptben akkor írom a méretet, ha ezektől eltér, mert van egyel nagyobb 30x40 méretűm is, na meg a gáztepsi.

Üdvözlettel: Zsuzsa


2011.04.09. 10:41 Idézet
marisom

Kedves Zsuzsa légyszi csak annyit sugni mert olyan sok receptnél nem csak nálad ujságban stb olvasom a sütiknél a "közepes tepsi" irányt és még nem tudtam egészen rájönni kb mi a méret.Köszönöm.


2011.03.28. 19:36 Idézet

Kedves Vizipanda! Először is én tuti nem irigyellek! :) Volt részem benne, így tudom milyen, és átérzem minden nehézségével!

Örülök, hogy néha egy kukkra benézel, és adsz életjelet magadról. Válogass kedvedre továbbra is, és a saját ízvilágotok szerint készítsd el.
 

Már csak egy kitartást kívánok Nektek, egyszer túl lesztek rajta, és utána azt fogod mondani: megérte! :)


2011.03.27. 15:24 Idézet
vizipanda

Kedves Zsuzsa

Mivel még mindíg rumli van, olyanokat készítek, ami kiadós:  csokis kalácsot pár napja, és  most virsli kabátban dupla adagban.  A 3-4 alkatrészes dolgokat most mellőzni vagyok kénytelen.

A virslis rudak tésztája fűszeresen olyan finom és könnyű, hogy legközelebb kipróbálom pogácsaként.    Villanytűzhelyem olvasztó fokozatán kelesztettem, bent hagyva a tepsit föltettem 200 fokra, így sokkal magasabbra kelt mint nagy hőn indítva.

Sajnos mostanában csak bekukkra van időm, azért eszünk is, így ötletekért be-be nézegetek Hozzád!   

Addig is kisérletezzetek minden új recepttel, mert eddig én még nem találtam olyat, amit kipróbálva nem izlett volna! Mindíg nagy siker volt, az íze miatt, az ötlet miatt, a pontos recept miatt, és az ujdonság varázsa is sokat adott hozzá

Szép napot, és ne irigyeljetek a felújításért


2011.03.24. 19:22 Idézet

Kedves Fleur! Még annyit fűznék a habhoz, hogy jó keményre verd, olyan legyen, hogy akár vágni lehessen!

A G-portál Szerkesztője küldött emailt, hogy kitette a főoldalra, így igen, tudok róla. Köszönöm a gratulációdat! :)))

Marisom! Ha megtaláltad, akkor nincs dolgom! :))

Süssetek-főzzetek finomakat!


2011.03.24. 16:48 Idézet
Fleur

Nem tudom láttad-e már, de kikerült a honlap a Szerkesztő Ajánlatába. :) Gratulálok! Megérdemelted, mert nagyon jó ez az oldal! :)


2011.03.24. 10:34 Idézet
marisom

Végül is megtaláltam Eszter receptjeit aztán beugrott hogy jártam a GÁNICA rceptnél csak elfelejtettem hol is jártam.Igy bocsi.üdv


2011.03.24. 09:58 Idézet
marisom

Szervusz Zsuzsa szeretném megkérdezni Eszter képeinek a recptjét hol találom mondjuk Hagyma torta.Egyébként minden jót kivánok folyamatosan szörfözök a receptjeid között persze készitem is főleg a zöldségfélek mert idős anyukámat ápolom minden nap főzök és ugye egyre könnyebb ételeket kell készitenem.köszönöm


2011.03.24. 08:45 Idézet
Fleur

Na talán meg is van a baj! :) Miutén kész lett a hab, nagyjából 2-3 percig vártam vele, és utána tettem is rá. Lehet még várnom kellett volna vele... Legközelebb több időt hagyok neki, ez biztos! 
Egyébként most anyum szülinapjára tervezem, hogy a bounty tortád is kipróbálom, az se tűnik annyira bonyolultnak, de majd a végén kiderül. ^^

Köszönöm a segitséget és további szép napot kivánok! :)

Fleur


2011.03.23. 19:09 Idézet

Fleur! Ezekszerint mindent jól csináltál, ha gőz fölött, és elég keményre vertétek a habot. Véleményem szerint az se lehetett baj, hogy utána betetted a hűtőbe, csak azt nem tudom, hogy a habot melegen kented a krémre? Én ott szoktam várni kicsit, hogy alatta a vajas krémet ne olvassza fel,,,,aztán utána már zsupsz is a hűtőbe!

Szerintem a legközelebbi már sikerülni fog, és ne is add fel, egy hab nem tolhat ki velünk! :)

Bármi kérdésed felmerül még, szívesen segítek! Üdvözlettel: Zsuzsa


2011.03.22. 21:45 Idézet
Fleur

Köszönöm a gyors választ. :)

A habot gőz fölött vertük fel anyummal, pont úgy, ahogy irtad meg ő is csinált már hasonlót. Egyik ismerősöm apja cukrász, és ők azt mondták, hogy nem muszáj gőz fölött felverni. Nem tudom melyik a jó megoldás, de ki fogom próbálni ahány féleképp csak lehet, mig össze nem jön a "tökéletes remekmű". ^^ 
Viszont felfedeztem egy lehet, hogy fontos kérdést: a sütire miután ráöntöttm a habot, betehetem hűtőbe egyből, vagy inkább csak tegyem hűvösebb helyre? Ez is lehet a hiba...

Bocsánat a rengeteg kérdésért, és ismételten köszönöm előre is a segitséget!

Fleur

 


2011.03.22. 19:45 Idézet

 Kedves Fleur! Először is nagyon sajnálom, hogy a tökéletesnek indult süti nem sikerült! Sokmindent leírtál a készítésnél, amit ki lehet zárni hibaként, de egyet nem olvastam, hogy gőz fölött verted-e a habot?! Ez nagyon fontos, és a receptben is szerepel. Ha gőz fölött teljesen keményre vered, akkor nem történik ilyen. Nálam harmadik nap is ugyan úgy állt a hab rajta. Egyet tudni kell, ha nyers tojáshabot teszünk a süti tetejére, hogy azt mindig gőz fölött verjük fel.
 

Bízok benne, hogy nem ment el a kedved a sütéstől, és a legközelebbi sokkal jobban fog sikerülni. Üdvözlettel: Zsuzsa


2011.03.22. 06:39 Idézet
Fleur

Kedves Zsuzsa,
először is szeretném őszinte hálámat kifejezni a csodás honlapért, mert itt rengeteg szuper receptet sikerült találnom, amiket szép lassan ki is próbálok.
Másodszor pedig, egy kérdésem lenne. Elkészitettem tegnap este a "Részeg szelet" nevű süteményt és minden tökéletesen sikerült, de ma reggelre a hab összeesett, ilyen krámszerű lett, pedig anyum is segitett, hogy minnél jobbra sikerüljön. Mikor este készitettem a hab kemény volt, olyan, amilyennek elvileg lennie kellett volna, de ma reggelre az egész összeesett és folyik. A krémet alatta, hülni hagytam, hideg volt mikor a tésztára kentem, és még utána is állt egy keveset. Mit ronthattam el? Még nem vagyok olyan nagy konyhatündér, de szeretek süögetni, és ez most picit rosszul érintett, hogy ennyire elrontottam valamit.
Remélem érhetően fogalamaztam (, mert az néha nagyon nem megy ^^)...

Válaszod köszönöm szépen előre is!

Fleur


2011.03.19. 19:00 Idézet

Köszönöm Marisom, örülök, ha újat is tudok mutatni, és az se baj, ha háromból áll össze!  A lényeg a végeredmény!

Üdvözlettel: Zsuzsa


2011.03.18. 17:56 Idézet
marisom

Zsuzsa.Nagyon köszönöm hosszulélegzetü válaszodat.Föleg mert mindig tanulok valamit.Továbbra is olvasom és készitem is a recepteket.Persze van olyan amit majdnem ismerek vagy másképpen már készitettem de van amikor 3 receptből lesz 1.Gondolom már te is voltál igy.


[197-178] [177-158] [157-138] [137-118] [117-98] [97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1]

 
Képtárak
 
Levesek
 

 
Húsos ételek
 

 
Köretek-Feltétek
 

 
Egytálételek - Rakott ételek
 

 
Tésztás ételek
 

 
Lepények - Húsos tekercsek
 

 

 
Főzelékek
 

 

 
Szendvicskrémek-Pástétomok
 

 

 
Saláták
 

 
Sós sütemények
 

 
Pogácsák
 

 
Nyári ízek télire
 

 
Savanyítás
 

 
Szörpök-Italok-Teák készítése
 

 
HOT PAN receptek
 
 
 
Reform ételeim
 

 

 
Ti küldtétek
 
Tanácsok, konyhai tippek
 
Tej, tejtermék nélküli ételek
 
Kis-okos
 
Hús receptek témák szerint
 
Receptkereső
 
Legújabb képes receptek
 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

A honlapon található írásos, és képi anyagokat szerzői jogok védik. Ezek engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után!

 

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?